WordPress Website Hosting & Onderhoud

Liever geen omkijken naar de techniek achter je WordPress website? Laat ons dit dan voor je regelen.

Direct WordPress

Wij zorgen dat je domeinnaam aan je hosting gekoppeld wordt en verzorgen de WordPress installatie. Je hoeft dus niet nog zelf allerlei handelingen uit te voeren om te kunnen starten met WordPress. Je krijgt direct de login pagina van WordPress en de gebruikersnaam en het wachtwoord om in te loggen. Geen technisch gedoe dus met controle panelen en databases die aangemaakt moeten worden zoals bij andere hosting providers.

Website beveiliging

Op dit moment worden er veel pogingen gedaan om WordPress sites automatisch te hacken. Meestal worden hiervoor bekende lekken in plug-ins en oudere WordPress versies gebruikt. Nu denk je misschien: “dat gebeurt mij niet, want mijn site is geheel niet interessant voor hackers”. Helaas is niets minder waar, aangezien het hacken volledig automatisch gaat, worden er zelden bewust doelen gekozen. Het enige criteria dat gebruikt wordt om wel of niet te hacken is of dit gemakkelijk lukt of niet.

Na een hack kan jouw site gebruikt worden om virussen en andere malware te verspreiden naar de bezoekers van jouw site. Soms merk je dit direct doordat de site ook beklad wordt, maar soms merk je dit ook helemaal niet. Totdat je een boze klant aan de lijn hebt…

Het is dus zaak om te zorgen dat de WordPress software, het thema en de plug-ins op je site altijd up-to-date zijn. 

In ons onderhoudspakket zorgen wij voor alle updates en een beveiligingsplug-in om hacks tegen te gaan.

Backups

Iedereen weet dat backups belangrijk zijn voor als er iets mis gaat. Bewust al dan niet bewust. Hoeveel mensen maken deze backups ook daadwerkelijk? De backups worden al snel vergeten als je het druk hebt...

Wij maken daarom dagelijks automatisch backups van je volledige website. Dit doen we op een externe server (off-site), zodat als er wat mis gaat met de server, we nog steeds je backups kunnen herstellen.

Snelheid

Voor een optimale bezoekerservaring en conversie van je website is het belangrijk dat je website snel is. Niemand blijft lang op je site als deze tergend traag is. Daarnaast heeft Google aangegeven dat zij ook naar de snelheid van je website kijken om te bepalen op welke positie je in de zoekresultaten terecht komt.

Om je website op optimale snelheid te laten draaien is het nodig om regelmatig enkele optimalisaties uit te voeren. Natuurlijk zorgen wij er voor dat jouw website op de optimale snelheid draait.

Om je website nog net iets sneller te maken gebruiken we ook nog een zogenaamde CDN (content distribution network). Dit netwerk zorgt voor een kopie van de statische bestanden van je website op verschillende locaties op het internet. Op deze manier laden deze bestanden net wat sneller dan dat ze maar op 1 server staan.

Wat kost dat?

  • Automatische updates
  • Automatische backups
  • Optimalisaties
  • CDN versnelling
  • Snelle Hosting
  • Premium thema en plug-ins
  • 1 Domeinnaam (.nl)
  • 1 Premium e-mailadres
  • Gratis e-mailaliassen

€ 37 / maand

Bij betaling per jaar, 1 maand gratis. Prijs exclusief BTW.