Portfolio

Hieronder vind je enkele websites die met onze hulp zijn gebouwd en onderhouden. Let op dat deze websites mogelijk in de loop van tijd aangepast zijn door de opdrachtgever. 

De Huiskamer


screenshot

Voor De Huiskamer te Amsterdam maakte we een WordPress website op basis van het Samen Bouwen pakket. Deze website is onder andere voorzien van contact / offerte formulieren, sliders, Google Maps kaartjes, en inschrijfformulieren voor e-mailmarketing.


De Huiskamer biedt een mooie, bijzondere, monumentale vergaderruimte.  Een schitterende ruimte in een rijksmonument. Gelegen in het historische oude centrum van Amsterdam aan Kalkmarkt nummer 8.  

Business Center Plato


screenshot

Voor Business Center Plato te Breda maakte we een WordPress website op basis van Samen Bouwen pakket.


Business Center Plato biedt ruimtes om te ondernemen. Of het nu gaat om kantoorruimte, een flex werkplek, een virtueel kantoor, vergaderruimte en/of kleinschalige opslagruimte bij Business Center Plato is het allemaal voorhanden.

Sandra van Nispen


screenshot

Ook voor Sandra van Nispen maakten we de website. Deze is recent ook met onze hulp recent nog van een vernieuwd ontwerp voorzien. Deze website beschikt over verschillende inschrijfformulieren voor de nieuwsbrief, landingspagina's en video's.


Sandra van Nispen is een coach, Human Givens therapeut en senior mindfulness trainer.

KW9


screenshot

Voor KW9 te Amsterdam maakte we een website op basis van het Samen Bouwen pakket. Deze site beschikt o.a. over een contactformulier, ondersteuning voor meerdere talen en Google Maps kaartjes.


KW9 biedt mooie ruimtes voor coaches, trainingen en events in hartje Amsterdam. Van werkruimte, vergaderruimte, tot virtual kantoor.

Schoonmaakbedrijf Klien


screenshot

Ook voor Schoonmaakbedrijf Klien maakte wij een nieuwe WordPress website. De oude website was inmiddels vele jaren oud en aan vervanging toe. Deze website biedt o.a. sliders, verschillende formulieren, custom types en Google Maps kaartjes.


KLIEN is een dynamisch schoonmaakbedrijf met meer dan tachtig medewerkers. Ze verzorgen de schoonmaak van vele kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en wooncomplexen van VvE’s in de regio Brabant.

Kit Imprimible


screenshot

De site van Kit Imprimible hebben we herontworpen, de oude site was inmiddels flink verouderd en werkte niet met nieuwere versies van PHP. Deze WordPress site beschikt over een op maat gemaakte webwinkel (gemaakt met Google Go) omdat de vele Zuid-Amerikaanse betaalmethodes en valuta in combinatie met het leveren van (beveiligde) grote bestanden niet door een standaard shop ondersteund werd.


Kit Imprimible levert digitale ontwerpen voor (kinder)feestjes waar men de naam en gegevens kan invullen en de ontwerpen vervolgens printen en gebruiken als decoratie.

Marianne Gerlach


screenshot

Ook voor psycholoog Marianne Gerlach maakte we een website op basis van het Samen Bouwen pakket.


Marianne Gerlach is psycholoog en begeleid o.a. gedurende loopbaan- re-integratie en outplacementtrajecten.

Dennis J. Jansen


screenshot

Ook voor Dennis J. Jansen maakte we zijn website. Dit is inmiddels al weer een wat oudere WordPress site. 


Dennis J. Jansen helpt ondernemers en bedrijven om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. Dit door hen te leren om een praktische combinatie van online- en offline vaardigheden te gebruiken.