Hoi, ik ben Stephan,

de eigenaar van XFerion Design. Op deze site laat ik je zien hoe je het beste een WordPress website kunt bouwen. Natuurlijk help ik je hier ook graag mee, als je daar hulp bij nodig hebt.

Meer dan 10 jaar ervaring met WordPress

Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden dat ik begon met het bouwen van WordPress websites. In die tijd heb ik veel geleerd over welke thema's en plug-ins het beste en langste goed blijven werken. 

Technisch sterk

Naast het maken van WordPress websites maak ik ook volledige web applicaties. Ik kan dus niet alleen een website "in elkaar klikken", maar weet ook echt wat er op de achtergrond gebeurd.

Super snelle service

Als je een website aan het maken bent is het vervelend als je steeds weken moet wachten op een antwoord. Daarom probeer ik altijd binnen 1 a 2 werkdagen te reageren. Zo is je website snel gereed.

Enkele punten over mij:

  • Ik heb een HTS Hogere Informatica diploma en een master in Informatica & Economie.
  • Ik programmeer al meer dan 20 jaar. Eerst voor mij zelf en later ook bij verschillende bedrijven. Ik maak o.a. ook volledige web applicaties.
  • Ik maak al meer dan 10 jaar WordPress websites onder de naam XFerion Design.
  • Ik heb door verschillende cursussen ook een goede kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • Door zelf studie heb ik ook al veel geleerd over het verbeteren van conversie van websites.

Omdat WordPress zo populair is zijn er erg veel thema's en plug-ins die je voor je website kunt gebruiken. Een groot deel van thema's en plug-ins is echter niet goed gebouwd en of op oude techniek gebouwd en niet ge-update. Het is daarom bij het bouwen van een nieuwe website erg belangrijk op te weten op welke tools je kunt vertrouwen. 

Door jaren ervaring weet ik precies wat we kunnen verwachten van onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat je website goed en snel werkt en ook lange tijd goed blijft werken. Ook beschikken de door mij gebruikte thema's en plug-ins over alle functionaliteiten die nodig hebt om een goed converterende website te bouwen.

Waar staat XFerion Design voor?

XFerion Design staat voor het maken van kwalitatief goed gebouwde websites. Op het gebied van WordPress websites wordt er helaas veel gerotzooid. Men maakt even snel een website zonder dat men de techniek er achter begrijpt.

Dan heb ik het niet over zelf bouw sites, want dan is het begrijpelijk. Bij zogenaamde professionele website bouwers zie ik echter ook vaak dat de website met te weinig technische kennis en ervaring is gebouwd.

Men komt dan in de problemen met uitbreidingen of het verbeteren van de website. Waarna mijn hulp ingeschakeld wordt. 

Om te laten zien wat er allemaal gedaan moet worden om een goede website te bouwen en te onderhouden publiceren we dan ook content. Enkele voorbeelden van deze content vindt je hier onder:

Website Ontwikkeling op Afstand

Ik ben mijn carrière begonnen als software ontwikkelaar bij een zorgverzekeraar en daarna bij een internationale reisorganisatie. Ruim tien jaar geleden kwam ik echter mijn huidige echtgenote tegen en besloot ik naar Peru te verhuizen. 

Om op afstand te kunnen blijven werken verschoven mijn activiteiten naar de ontwikkeling van websites en web applicaties. Dit was namelijk goed te doen voor Nederlandse klanten vanuit Peru. Mijn doel was eigenlijk om overal ter wereld te kunnen werken via internet. Dus ook op reis, aangezien ik dat graag doe.

Machu Picchu Peru

Machu Picchu, Peru - 2009

Het was me al heel snel duidelijk dat WordPress het gemakkelijkste CMS systeem was voor mijn klanten en begon dan ook al in 2009 met het bouwen van WordPress websites voor verschillende klanten in Nederland. De meeste van mijn klanten zijn kleine ondernemingen met één of enkele medewerkers.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het duurde niet lang voordat de vraag kwam hoe men beter kon scoren in Google. Dit was dan ook het volgende thema om me verder in te verdiepen. Door het lezen van artikelen, het volgen van webinars en een online cursus zorgde ik er voor dat op de hoogte was SEO. Hierna kon ik dit ook meteen toepassen op de websites van mijn klanten.

Gelukkig heeft WordPress met behulp van plug-ins goede mogelijkheden om websites te optimaliseren voor de zoekmachines. WordPress bleef dus een goed CMS om websites mee te bouwen.

In het begin was er nog aardig wat kennis nodig om te kunnen scoren in Google. Op dit moment wordt SEO minder belangrijk omdat Google steeds slimmer wordt. Door het gebruik van AI technieken kan Google namelijk pagina's veel beter doorgronden dan vroeger. 

Internet marketing & conversie optimalisatie

Na verloop van tijd begon het me op te vallen dat sommige websites wel verkopen (of leads binnen halen) en andere helemaal niet. Ik vroeg me dan ook af waar dit aan kon liggen. Op deze manier kwam ik bij internet marketing terecht. Wat ook een onderwerp werd dat ik ging volgen. Voor website klanten is het immers niet alleen belangrijk op een goede website te hebben, maar deze moet ook iets opleveren. Een website die niets oplevert en alleen geld kost is immers niet erg aantrekkelijk. 

Ook ben ik me toen ook gaan richten op het onderwerp conversie optimalisatie. Dit is het proces van optimaliseren van de website zodat deze zijn doel bereikt. Denk bijvoorbeeld aan producten verkopen of leads binnenhalen.

Op XFerion Design biedt ik vooral diensten en content aan op het gebied van WordPress websites maken en onderhouden. Ik heb een aparte pagina opgezet die verder in gaat op de thema's internet marketing en conversie optimalisatie: winstlab.nl.

Locatie onafhankelijkheid & financiële vrijheid

Dit is op dit moment een belangrijk thema waar ik me meer wil gaan richten. Hoewel ik al vanuit Peru werk, moet ik steeds nieuwe klanten binnen halen om voldoende geld te verdienen. Ook moet ik altijd beschikbaar zijn en moet de laptop mee op reis.

Om dit op te lossen kijk ik naar mogelijkheden voor informatie producten, maar ook inkomsten genereerde investeringen. Dit is echter een beetje off-topic voor deze website. Misschien dat ik binnenkort nog een website opzet over dit thema.

Piriapolis, Uruguay, 2016

Piriapolis, Uruguay - 2016